17 anledningar till att aldrig någonsin slänga en gammal stege.

Det är något speciellt med alla dessa påhittiga hemmaprojekt som dyker upp här & var och jag har verkligen fått mycket inspiration till mitt eget hem bara under det senaste året. Alla som känner mig vet att jag älskar när gamla saker, som egentligen bara ligger och skräpar, görs om till något nytt, snygg och användbart. Så när jag såg dessa briljanta och kreativa idéer för återanvändning av stegar, blev jag fast direkt.

Jag trodde aldrig det skulle gå att göra så mycket av en steg, men det verkar ju finnas oändliga möjligheter. Kolla bara in alla tipsen här under! Bläddra gärna igenom bilderna nedan och låt mig veta vilka som är dina favoriter i kommentarerna.

Tillbaka
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here