17 fantastiska saker du kan göra med murblock som kommer lyfta ditt hem

Jag älskar DIY-projekt (do it yourself-projekt). Att kunna bygga nya saker av prylar som legat och tagit plats i mitt förråd eller garage ger mig en kick. Känslan är fantastisk när man lyckats återanvända, och bygga något nytt användbart av skräp.   Som till exempel gamla murblock. Det kan se ut som onödigt bråte för många men det finns mängder av sätt för att återanvändas dem. Man kan använda dem i sovrummet, vardagsrummet, i trädgården och så vidare.   Jag kommer definitivt att testa några av idéerna nedan, jag gillar #5. Det kan bli jättefint i sovrummet, och dessutom praktiskt med förvaringsutrymmena.   Och för den som inte har egna murblock liggandes i garaget så kan man ju alltid köpa dem för ynka 20-30 kronor hos ett byggföretag, hur bra som helst.
1. Förvandla murblocken till en ny trappa i trädgården.

Tillbaka
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here