9 oväntade fördelar med att spara gamla tepåsar

Jag dricker ofta te på kvällarna. För mig är det alltid en liten härlig känsla att sätta på vattenkokaren och sedan ta fram en underbart doftande tepåse. Känner du samma sak brukar du med all säkerhet också bara kasta tepåsen när du druckit upp din kopp. Det kommer jag aldrig mer att göra efter att ha förstått att man bland annat kan få blommorna i trädgården att växa felfritt tack vare en gammal tepåse. Förutom det finns det också andra väldigt användbara knep. Jag bara måste dela med mig av dessa till er. Kolla in här nedanför!

Ta en tepåse fylld med svart te och skölj den med kallvatten. Då kommer den vara din bästa vän för när du har bränt dig i solen under en varm sommardag eller på utlandsresan. Teet innehåller nämligen ämnet tannin som hjälper huden att läka och ger en långvarig svalkande känsla.

Tillbaka
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here