Han klipper sönder barnens leksak. Minuter senare… Jag måste ha denna till sommaren!

Förhoppningsvis blir det en varm, lång och härlig sommar i år. Jag vet inte hur det är med er, men när det är riktigt hett ute vill jag helst ha min dryck iskall. Det här smarta projektet kräver inte speciellt mycket, men jag kan nästan garantera att du kommer ha mycket nytta av det. Oavsett om du badar i en pool, en liten insjö eller badbalja så är det ju alltid härligt att ha nära till en kall, svalkande dryck. Allt du behöver för det här geniala hemmabygget är en billig plastbalja, en pool-leksak och lite snöre. Det kostar inte mycket och tar bara cirka 30 minuter att montera. Rätt smart va? Jag kommer snickra ihop en sådan här så fort jag får tid!

Till att börja med behöver du en billig, medelstor plastlåda likt den här.

Tillbaka
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here