Hon trycker ner ost, lök och smör i det sönderskurna brödet. Resultatet? Jag gapar! – Video

Jag tycker verkligen om vitlöksbröd. Det är gott att äta till maten men även gott att bara äta precis som det är, utan några konstiga tillbehör. Därför blev jag så nyfiken när jag såg det här receptet som är en rolig variant på vitlöksbrödet. När jag ser hur brödet skärs blir jag först lite orolig att hela recepet håller på att gå åt skogen. Men när jag ser resultet gapar jag bara. Det vattnas i munnen på mig och det är omöjligt att inte bli hungrig. Dessutom tror jag att det här recepet passar perfekt till när man bjuder över vänner och familj. Jag måste nog prova att göra brödet reda i kväll, jag kan inte hålla mig.
1. Skär 100 gram cheddarost och 100 gram mozzarellaost i tunna skivor.

Tillbaka
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here