Kvarnen på Gotland är bara 54 kvm, men när jag ser sovrummet… Här kan jag bo livet ut!

Ibland drömmer jag om att bara säga upp mig, packa väskorna och flytta till ett ställe med bara hav och skog som närmaste granne. Att bara stänga av mobilen och känn lugnet från naturen. Det stannar väl antagligen vid en dröm, men om det skulle bli verklighet någon dag så är det här ett ställe jag definitvt skulle kunna tänka mig. Det här häftiga boendet, i form av en kvarn, fastande verkligen hos mig och jag har redan kollat igenom bilderna flera gånger. Att den dessutom ligger på fantastiska Gotland gör det ju inte sämre. Och när jag kliver in… Håll med om att det ser väldigt mysigt ut!

Den här kvarnen på Västra Gotland byggdes på 1850-talet.

Tillbaka
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here